Aktuellt

Poströstning

Av: styrelsen, maj 11, 2020

Med anledning av coronaepidemin kommer vi i år att administrera poströstning på årsstämman. Alla medlemmar har fått en blankett i brevlådan. Sista datum för poströstning är den 18e maj.

Vi vill påminna om att märka blanketten med namn, så att vi kan stämma av mot röstlängden.

Vi ses den 25e maj!

Läs mer

Årsredovisning 2019

Av: styrelsen, april 28, 2020

Bifogat finns årsredovisning och revisionsberättelse för 2019.

Allt gott!

Brf-Pinnpojken-ÅR-och-RB-2019

Läs mer

Stamspolning uppskjuten

Av: styrelsen, april 6, 2020

Förra veckan gick det ut information om stamspolning med start i slutet av april, men på grund av den rådande coronapandemin har styrelsen valt att skjuta upp stamspolningen till hösten.

Läs mer

Container på gården 19-20 oktober

Av: styrelsen, september 19, 2019

Vi har bokat en avfallscontainer så att vi kan rensa ur förråd med mera. Containern kommer att vara öppen 10-16 den 19-20e oktober, så välkommen att slänga grovsopor då!

Farligt avfall eller elektronik får inte kastas i denna container.

Läs mer

Föreningens förvaltare byter namn till Nabo

Av: styrelsen, september 10, 2019

Som ni har sett på avin för avgiften till föreningen är Valvet Förvaltning vår ekonomiska förvaltare. D.v.s. de som hjälper oss att helt enkelt sköta föreningens ekonomi. De har bytt namn och heter numera Nabo.

Har man frågor om sin avi eller andra frågor till förvaltaren kan ni kontakta dem på nabo.se/kontakt. Det finns också svar på många vanliga frågor på nabo.se/faq.

Namnbytet påverkar inte dig som boende/hyresgäst i större utsträckning. Den största förändringen för dig är att avin kommer ha Nabo som avsändare i fortsättningen.

Hälsningar,
Styrelsen

Läs mer

Nya avier och nytt BankGiro i Juli månad

Av: styrelsen, juni 26, 2019

Hejsan!!
Vill påminna alla att nu till juli månad så har vår förvaltare Valvet bytt ekonomisystem, vilket innebär nya inbetalningsavier för månadsavgiften men nytt BG-nummer.

Har ni ännu inte fått någon avi ber vi er att ringa Valvet så kan dom hjälpa er, så det inte blir några förseningsavgifter.

Mvh

Mathias Eriksson
Kassör BRF Pinnpojken

Läs mer

Årsredovisning 2018 klar!

Av: styrelsen, maj 12, 2019

Årsredovisningen för 2018 är nu klar! Läs den direkt här på hemsidan, eller ladda ner den.

Av miljöskäl har vi valt att inte dela ut den i pappersform till alla medlemmar, men om du vill ha en papperskopia är det bara att höra av sig till styrelsen på styrelsen@pinnpojken.se så ordnar vi såklart det.

Väl mött på årsstämman den 27e maj!

Läs mer

Städning av garaget

Av: styrelsen, april 16, 2019

Nu är det åter dags för årets storstädning av garaget!

Lördag 4:e maj ska garaget städas mellan kl 8-16.

För att vi inte ska hindras av parkerade bilar ska garaget vara helt tömt på bilar (gäller även elbilar) under denna tid. Laddkablar ska vara upphängda på laddboxen.

Prylar som du förvarar på P-platsen och som kan bli skadade eller förstörda flyttar och ansvarar du för. Vi städar med vatten och högtryck.

Tack för att du hjälper oss att underlätta jobbet. Har du lust att hjälpa till är du välkommen, vi behöver bl.a. hjälp med avbytare vid spolningen. All hjälp är välkommen.

Med vänlig hälsning
Hans Benner
Garageansvarig
Tel. 0704-67 66 84
garaget@pinnpojken.se

Läs mer

Trapphusrenovering på gång!

Av: styrelsen, april 11, 2019
Material och färgprover.

Trapphusrenoveringen är snart redo att sättas igång och vi hoppas vara igång innan sommaren.

När huset byggdes var väggarna troligen målad med så kallad flingfärg, en produkt som inte finns längre. Vi har därför valt att utgå från husets arkitektur, material och färger i renoveringen:

  • Väggarna kommer bli grå med en svag ton av rött.
  • Hissar, dörrar till gemensamma utrymmen kommer målas i vinrött med drag av brunt.
  • Trapphustavlorna kommer bytas till klassiska i retrostil och belysningsarmaturerna kommer att bytas till klassiska Ifö-armaturer.

Styrelsen överväger även att låta installera postboxar i alla portar och plombera brevinkasten för att minska risken för inbrott i lägenheter.

Läs mer

Sista chansen från höstens cykelrensning

Av: styrelsen, mars 26, 2019

Hej, 
En sista påminnelse angående de omärkta cyklar vi tog undan i samband med höststädningen och har förvarat sedan dess.

Om några veckor kommer dessa och hämtas av Re-cycling. Om det är någon som saknar sin cykel, hör av dig till mig. Mitt nummer är 070-2302560.

Mvh
/Per Grönlund styrelsen

Läs mer

Swish vid betalning av föreningslokal

Av: styrelsen, januari 10, 2019
Att hålla på med kontanter för oss i styrelsen är mest krångligt, därför har vi skaffat swish som betalningssätt vid hyra av föreningslokalen.

Numret är: 123-0313833

Är man inte ansluten till swish, så kan man begära att få kontonumret som swish är kopplat till. Mejla styrelsen@pinnpojken.se!

Mvh

Styrelsen

Läs mer

Nya styrelsen 2018/2019

Av: reduca, juli 2, 2018
Nu finns nya styrelsen som ni kan se här!

En närmare presentation av styrelsen kommer i kommande pinnpojksblad och använd styrelsen@pinnpojken.se för att kontakta styrelsen.

Läs mer

Årsredovisning 2017

Av: reduca, juni 2, 2018
Nedanför kan ni se årsredovisningen med revisionsberättelse för 2017 som även finns under fliken ”Föreningen”:

Årsredovisning 2017

Läs mer

Årsstämma 2018

Av: reduca, maj 2, 2018
Årets årsstämma gick av stapeln den 28 maj kl 19:00 i aulan på Södersjukhuset.
Protokoll från stämman kommer upp så fort dom är är klara.
Läs mer

Pinnpojken 50 år

Av: reduca, april 2, 2018
I år är det 50 år sedan våra hus byggdes och det tycker vi i styrelsen borde uppmärksammas!
Om det finns någon som är intresserad av att vara med att titta på vad vi tillsammans kan hitta på så är det bara att kontakta någon av oss i styrelsen.
Utöver det frågar vi era alla om det finns några i föreningen som har gamla bilder eller annan intressant information om vårt hus eller området som huset står på. Vi tar även gärna emot tips på vart vi kan vända oss för att hitta material som kan vara intressant för vår förening.
Läs mer

Bruna påsar för matavfall

Av: reduca, mars 2, 2018
Då är vi äntligen igång med att återvinna matavfall.
Fantastiskt roligt att vi är så många som använder oss av dom bruna påsarna.
Stockholms stad har haft lite inkörsproblem vilket lett till att det blivit överfullt någon gång. Detta ska nu vara löst.
Visar det sig att vi behöver fler bruna kärl så kommer vi att utöka dessa och ta bort ytterligare ett kärl för hushållssopor.
Läs mer

Motionerna från årstämman

Av: reduca, februari 2, 2018
En av motionerna som det röstades för på årsstämman var att vi ska installera en fällbar stol på bottenvåningen i varje port. Stolar är är nu installerade i varje port av vår fastighetsskötare Dalle från Valvet
En annan var att bygga en grill och den byggdes i somras och den kom mycket väl till användning under föreningsdagen.
Den sista motionen som det röstades för var att se över gymmet och fräscha upp och eventuellt uppdatera med lite nytt. Det arbetet har precis påbörjats. Mer information om gymmet kommer längre fram!
Läs mer

Lediga garageplatser

Av: reduca, januari 2, 2018
Några garageplatser kommer att bli lediga inom kort. Är du intresserad hör av dig till vår garageansvarige Hans Benner (070-467 66 84 eller garaget@pinnpojken.se). Vill du veta mer om hyresnivåer med mera i garaget kan du läsa mer här.
 
Pinnpojken strävar efter att vara en så hållbar förening som möjligt. Styrelsen har därför ansökt om bidrag för att installera laddstationer för elbil i garaget. Initialt planerar vi att installera 10 laddstationer. Vi återkommer med tidsplan och praktisk info kring laddstationerna längre fram.
Läs mer

Pubaftnar

Av: reduca, december 2, 2017
Öl och vin till mycket resonabla priser och tillfälle att träffa dina grannar och styrelsen. Vanligtvis sista torsdagen i månaden och vanligtvis är vi i vår föreningslokal, men under fasadprojektet ses vi i Stamningscentrums lokal i 69:ans källare. Lappar sätts upp i portarna som en påminnelse.  
Läs mer

Ny markentreprenör

Av: reduca, november 2, 2017
Från och med 1:a juni har vi en nya markentreprenör i föreningen. Dem heter AB Energibevakning. Dom kommer att sköta om vår gård under perioden 1 april till 31 oktober.
Läs mer

Hobbylokalen

Av: reduca, oktober 2, 2017
Den 10 januari invigdes vår hobby lokal tillsammans med ett 30-tal intresserade grannar. Alla bjöds på porlande dryck och tilltugg. Många såg flera möjligheter att utnyttja lokalen till både små som stora projekt. Vill du ha tillgång till hobby rummet kontakta: Peter Löfmark, 073-7438911,peter@lofmark.se eller Göran Nordin, 073-3981226, wmgonod@hotmail.com.
Läs mer här
Läs mer

Pinnpojksbladet september 2017

Av: reduca, september 29, 2017 Läs mer

Pinnpojksbladet april 2016

Av: reduca, april 29, 2016 Läs mer

Pinnpojksbladet oktober 2015

Av: reduca, april 29, 2015 Läs mer