Aktuellt

Dokument till årsstämman

Av: styrelsen, maj 9, 2021 Läs mer

Bostadsrättstillägg och nytt låssytem

Av: styrelsen, april 23, 2021

Hej alla boende,

glöm inte att lämna in lapparna för bostadsrättstillägg och nya låssystemet senast 25/4/2021.

För alla som behöver detta finns lapparna som download här:

Läs mer

Poströstning

Av: styrelsen, maj 11, 2020

Med anledning av coronaepidemin kommer vi i år att administrera poströstning på årsstämman. Alla medlemmar har fått en blankett i brevlådan. Sista datum för poströstning är den 18e maj.

Vi vill påminna om att märka blanketten med namn, så att vi kan stämma av mot röstlängden.

Vi ses den 25e maj!

Läs mer

Föreningens förvaltare byter namn till Nabo

Av: styrelsen, september 10, 2019

Som ni har sett på avin för avgiften till föreningen är Valvet Förvaltning vår ekonomiska förvaltare. D.v.s. de som hjälper oss att helt enkelt sköta föreningens ekonomi. De har bytt namn och heter numera Nabo.

Har man frågor om sin avi eller andra frågor till förvaltaren kan ni kontakta dem på nabo.se/kontakt. Det finns också svar på många vanliga frågor på nabo.se/faq.

Namnbytet påverkar inte dig som boende/hyresgäst i större utsträckning. Den största förändringen för dig är att avin kommer ha Nabo som avsändare i fortsättningen.

Hälsningar,
Styrelsen

Läs mer

Nya avier och nytt BankGiro i Juli månad

Av: styrelsen, juni 26, 2019

Hejsan!!
Vill påminna alla att nu till juli månad så har vår förvaltare Valvet bytt ekonomisystem, vilket innebär nya inbetalningsavier för månadsavgiften men nytt BG-nummer.

Har ni ännu inte fått någon avi ber vi er att ringa Valvet så kan dom hjälpa er, så det inte blir några förseningsavgifter.

Mvh

Mathias Eriksson
Kassör BRF Pinnpojken

Läs mer

Swish vid betalning av föreningslokal

Av: styrelsen, januari 10, 2019
Att hålla på med kontanter för oss i styrelsen är mest krångligt, därför har vi skaffat swish som betalningssätt vid hyra av föreningslokalen.

Numret är: 123-0313833

Är man inte ansluten till swish, så kan man begära att få kontonumret som swish är kopplat till. Mejla styrelsen@pinnpojken.se!

Mvh

Styrelsen

Läs mer

Aktuell styrelsen

Av: reduca, juli 2, 2018
Nu finns nya styrelsen som ni kan se här!

En närmare presentation av styrelsen kommer i kommande pinnpojksblad och använd styrelsen@pinnpojken.se för att kontakta styrelsen.

Läs mer

Pinnpojken 50 år

Av: reduca, april 2, 2018
I år är det 50 år sedan våra hus byggdes och det tycker vi i styrelsen borde uppmärksammas!
Om det finns någon som är intresserad av att vara med att titta på vad vi tillsammans kan hitta på så är det bara att kontakta någon av oss i styrelsen.
Utöver det frågar vi era alla om det finns några i föreningen som har gamla bilder eller annan intressant information om vårt hus eller området som huset står på. Vi tar även gärna emot tips på vart vi kan vända oss för att hitta material som kan vara intressant för vår förening.
Läs mer

Bruna påsar för matavfall

Av: reduca, mars 2, 2018
Då är vi äntligen igång med att återvinna matavfall.
Fantastiskt roligt att vi är så många som använder oss av dom bruna påsarna.
Stockholms stad har haft lite inkörsproblem vilket lett till att det blivit överfullt någon gång. Detta ska nu vara löst.
Visar det sig att vi behöver fler bruna kärl så kommer vi att utöka dessa och ta bort ytterligare ett kärl för hushållssopor.
Läs mer

Lediga garageplatser

Av: reduca, januari 2, 2018
Några garageplatser kommer att bli lediga inom kort. Är du intresserad hör av dig till vår garageansvarige Hans Benner (070-467 66 84 eller garaget@pinnpojken.se). Vill du veta mer om hyresnivåer med mera i garaget kan du läsa mer här.
 
Pinnpojken strävar efter att vara en så hållbar förening som möjligt. Styrelsen har därför ansökt om bidrag för att installera laddstationer för elbil i garaget. Initialt planerar vi att installera 10 laddstationer. Vi återkommer med tidsplan och praktisk info kring laddstationerna längre fram.
Läs mer

Pubaftnar

Av: reduca, december 2, 2017
Öl och vin till mycket resonabla priser och tillfälle att träffa dina grannar och styrelsen. Vanligtvis sista torsdagen i månaden och vanligtvis är vi i vår föreningslokal, men under fasadprojektet ses vi i Stamningscentrums lokal i 69:ans källare. Lappar sätts upp i portarna som en påminnelse.  
Läs mer

Hobbylokalen

Av: reduca, oktober 2, 2017
Den 10 januari invigdes vår hobby lokal tillsammans med ett 30-tal intresserade grannar. Alla bjöds på porlande dryck och tilltugg. Många såg flera möjligheter att utnyttja lokalen till både små som stora projekt. Vill du ha tillgång till hobby rummet kontakta: Peter Löfmark, 073-7438911,peter@lofmark.se eller Göran Nordin, 073-3981226, wmgonod@hotmail.com.
Läs mer här
Läs mer